Populaire merken voor draadloze speakers

De drie bekendste merken voor draadloze muziekinstallaties zijn SONOS, Samsung en Bose. Al jaren behoren deze 3 merken tot de top van draadloze speakers. Het meest bekende merk voor draadloze muziekinstallaties is toch wel SONOS.

Sonos

SONOS is enkel bezig met het maken van draadloze hifi systemen en wordt daardoor als de echte expert op gebied van draadloze muzieksystemen bestempeld. Voor SONOS is elk onderdeel van een speaker even belangrijk, daardoor is er uitgebreid naar elk detail gekeken. SONOS draadloze speakers zijn niet alleen van top kwaliteit maar ogen ook nog eens heel modieus en kunnen in elke kamer worden geintegreerd. Het besturingssysteem van SONOS muziekinstallaties past helemaal bij de tijd van nu, u kunt muziek streamen vanaf uw smartphone of ipad of via software op uw Imac of Computer. U kunt in uw huis verschillende SONOS speakers plaatsen en met een simpele een knop kunt u wisselen van speaker zodra u een andere ruimte in loopt.

Bose

Een andere grote naam binnen de geluidindustrie is Bose, al jaren houdt Bose zich bezig met het verbeteren van geluidskwaliteit. Nu heeft Bose met de Bose Soundtouch een prachtige geluidsinstallatie ontworpen. Hiermee kunt u draadloos muziek streamen door heel het huis. U kunt hiermee vanaf uw Smartphone of laptop muziek streamen .

Samsung

Samsung is in 2014 gekomen met de Samsung Multiroom geluidsinstallatie, hiermee kunt u meerdere ruimtes voorzien van geluid. Elke ruimte is afzonderlijk bedienbaar met uw smartphone, laptop of tablet. Bij de Samsung Multiroom heeft u keuze uit drie verschillende speakers om zo het geluid te kiezen dat het beste bij u en uw ruimte past.