De beste draadloze speakers voor buiten:

JBL BOOMBOX - SQUAD CAMOUFLAGE

Dit is de absolute topper als je het hebt over een draadloze speaker voor buitenshuis gebruik! De BOOMBOX van JBL is namelijk een waterdichte, draadloze bluetooth speaker met een accu die wel 24 uur meegaat! Iedeaal voor als je buiten gaat zwemmen! Bovendien is het geluid van dit apparaat van een absoluut explosieve kwaliteit!

Lees meer of bestel direct..


JBL BOOMBOX - BASS Test

Op de video hierboven zie je een demonstratie van de uiterst krachtige JBL BOOMBOX!
Bekijk hier snel alle uitvoeringen en prijzen van deze super krachtige draadloze outdoor speaker! Bekijk meer of bestel de Boombox direct!..

WONDERBOOM AVOCADO

Deze volledig waterdichte draadloze speaker van het merk Ulimate Ears is een super speakertje voor als je gaat zwemmen of neem hem mee in bad of tijdens het douchen !  Dit leuke groene bolletje wat wel een beetje lijkt op een avocado heeft verrassend helder en scherp geluid levert met een prachtige, diepe bas en dat voor een zeer scherpe prijs! Lees meer of bestel hem direct!

Draadloze speaker voor op de bouw!

Dit krachtige mobiele geluidsstation kan tegen een stootje en is daarm de ideale draadloze speaker voor op de bouw! Stream al je muziek via je smartphone naar deze noeste bouwbuffel die een accuduur heeft van wel 12 uur! Dus hiermee kom jij je werkdag wel door! Lees meer..

JBL EXTREME - Special Edition

Deze special uitgevoerde editie van de JBL Extreme draadloze buiten speaker, is de ultieme draadloze speaker die moeiteloos krachtig stereo geluid en diep basgeluid produceert dankzij de vier actieve transducers en twee zichtbare bass-radiatoren. Dit apparaat heeft een accuduur van wel 15 uur lang.\

Lees meer of bestel hem direct!

Een draadloze speaker voor buiten kopen

Bij deze draadloze speakers gaat het meer om de functionaliteit dan om het design. Deze draadloze luidsprekers moeten tegen een stootje kunnen en hebben daardoor een hardere behuizing en zijn vaak ook helemaal afgesloten. Hierdoor zijn deze draadloze speakers ideaal om mee te nemen wanneer je naar het strand of zwembad gaat, een barbecue hebt of gewoon een gezellige zomer-avond achter in de tuin hebt. Deze vaak wat kleiner uitgevoerde draadloze speakers zijn voorzien van een sterkere accu. De bediening gaat door middel van streamen via uw smartphone, tablet of laptop.